top of page

OM OSS

Hög kvalitet, service och kompetens!

Vi erbjuder marknaden de mest kostnadseffektiva lösningarna med högsta kvalitet inom åkerinäringen! Vi tål att jämföras - både i kvalitet och prisläge!
 

Sydlots ska med hög kvalitet, service och kompetens erbjuda och utveckla för kunderna attraktiva lösningar, avseende transporttjänster. Sydlots är personliga, lyhörda och flexibla för våra kunders önskemål. 

Vi jobbar långsiktigt med våra kundrelationer och kommer alltid att ligga i framkant med detta. Sydlots tar alltid lagar och kundernas krav seriöst och ser vår personal som vår främsta resurs. 

Ständiga förbättringar är vårt ledord. Vi bemannar din organisation vid sjukdom, arbetstoppar, semestrar m.m. När det uppstår personalbrist är det viktigare än någonsin att få inhyrd personal som vet vad det handlar om. Kundernas och de anställdas belåtenhet är företagets högsta mål. 

Rätt man på rätt plats ger nöjda kunder. Eftersom Sydlots levererar tjänster som utförs av människor, är kvaliteten på vår personal viktig för att vi ska lyckas i vår verksamhet. Vår personal är kunnig, erfaren och finns tillhands för såväl långa som korta uppdrag. 

Den familjekänsla som präglar Sydlots har skapat ett företag där medarbetarna trivs, det märks på kunderna. 
 

Vi avgör inte om vi levererar god kvalitet - det avgör våra kunder!

bottom of page